Skip to content

The Ultimate CAD Viewer

SpinFire

Actify levererar en uppsättning leverantörsneutrala CAD-visualiseringsverktyg för att stödja en individ, ett team eller hela organisationen för att visualisera, analysera och samarbeta med CAD-data från alla större CAD-system.

Supported formats >GLOBAL

SpinFire Enterprise

En företagsomfattande distribution av SpinFire för tillverkningsteam som behöver förmågan att enkelt komma åt, interagera med och samarbeta om designinformationen från alla större CAD-system. En tillgänglig och prisvärd lösning för att göra produktdata tillgängliga i hela din organisation.

Supported formats >

AUTOMATE

CAD Publisher

En webbaserad applikation för organisationer som tar emot och samarbetar om CAD-data i volym. En lättanvänd och beprövad kapacitet som fungerar som du gör för att dela design- och teknisk information med alla som behöver den.

CERN, Geneva, Switzerland

SpinFire jämfördes med 52 kommersiellt tillgängliga CAD-viewers för att berika samarbete mellan CERN-personal och externa partners om CAD- och ingenjörsdata.

Stärka laboratoriet som skapade det mest komplicerade maskineriet som mänskligheten någonsin har producerat (Large Hadron Collider)

Enterprise Visualization

Behovet av standardisering

Avancerade CAD-programvaruprodukter är nu för komplexa och dyra för bred distribution och används nästan uteslutande inom ingenjörsteam. Att anta en gemensam teknik i ditt företag ger effektivitet och konsekvens genom att utvidga digital designinteraktion enkelt och prisvärt till alla som behöver det.

1 — En enda plattform

En visualiseringsplattform tar bort behovet av flera och ofta inkompatibla verktyg som kan leda till datainkonsekvenser och olika resultat.


2 — Enkel implementering och snabb användning

Minimal användarutbildning säkerställer att alla avdelningar har tillgång till data snabbt, vilket minskar ägandekostnaderna och ger omedelbar avkastning på investeringen.


3 — Stärka kundrelationer

Förbättrad kommunikation och samarbete ökar produktiviteten och förbättrar kundinteraktion och relationer.


4 — Komplettera befintliga system

Ge hela team insikt och medvetenhet som ett visuellt medium ger, för att identifiera problem tidigare och undvika misstag.


Ring oss för en gratis provperiod eller mer information

Nedladdning


INTRESSERAD?

Kontakta oss nu

Kontakt >

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.